Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Αυτός είναι ο Μεσσίας


Διαβάζοντας την είδηση ότι η τελετή ορκωμοσίας του Μπάρακ Ομπάμα θα κοστίσει 150 εκατομμύρια δολάρια και πως δύο εκατομμύρια Αμερικάνοι θα πάνε στην Ουάσιγκτον για να την παρακολουθήσουν αυτή ή κάποια από τις άπειρες παράλληλες εκδηλώσεις και εορτασμούς, το ΝΙΟΥΣΛΕΤΕ αποφάσισε να κάνει κάτι για να ικανοποιήσει το τεράστιο πλήθος κόσμου που αναμένει σε αναμμένα κάρβουνα την ενθρόνιση του νέου Μεσσία και απορεί για το τι σκατά θα γίνει σε αυτή την τελετή. Έτσι εδώ και καιρό, δαιμόνιος συντάκτης μας βρίσκεται στας Αμερικάς εκεί που περισσεύει το cash για να δίνεται σε τέτοιες σεμνές και ταπεινές γιορτούλες. Αφήνουμε τα σχόλια και παραθέτουμε την αποκλειστική αποκλειστικότητα μας. Το πρόγραμμα της ορκωμοσίας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Δεν αναφέρεται ακριβής ώρα έναρξης γιατί μια τέτοια θεότητα δεν ανέχεται να τον κυβερνούν τα ρολόγια. Θα πάει ό,τι ώρα θέλει και αν δει πως τραβάει πολύ το νταβαντούρι θα αποφασίσει αλλαγή της ώρας έτσι ώστε όλοι να πάνε νωρίς σπίτια τους και να μην έχουν πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα. Ειδικοί απεσταλμένοι του θα έχουν κάνει και συμφωνία με τον ήλιο έτσι να παρατείνει για κάποιες ώρες την ανατολή του.
Τι θα έχει προηγηθεί όμως; (επίτηδες σας κρατάω σε αγωνία, είναι κόλπο).
Αρχικά και ενώ θα έχει συρρεύσει το πλήθος γύρω από την ειδική εξέδρα, ένα σμήνος διαστημοπλοίων τύπου Star Trek θα πετάξει από πάνω και θα διακτινήσει τον νέο πρόεδρο στην ειδική του εξέδρα. Εκεί θα έχει μια τεράστια σκάλα την οποία θα ανέβει για να βλέπει τον κόσμο αφ’ υψηλού όμως μετά θα κάνει μπάτζιτζα (bungee jumping στα Ελληνικά) για να βρεθεί κοντά στον λαό. Όσοι είναι γύρω του θα εξασιαστούν. Οι γυναίκες θα έρθουν σε άμεσο οργασμό, ενώ οι άντρες θα την βγάλουν και θα την παίξουν. Ο Ομπάμα από την χαρά του θα ανακοινώσει πως όσοι είναι εκείνη την στιγμή στο ακροατήριο ανακηρύσσονται απόστολοι του Ομπαμισμού έχοντας ειδικά προνόμια. Όλοι τους θα γίνουν πιο όμορφοι, πιο ψηλοί, πιο γυμνασμένοι, με τέλεια σώματα, δεν θα γεράσουν ποτέ, θα τους ανέβει 500 μονάδες το IQ και φυσικά δεν θα χρειαστεί να δουλέψουν ποτέ γιατί θα αποκτήσουν και αμύθητα πλούτη. Ο κόσμος θα εξασιαστεί ακόμα περισσότερο από αυτό το νέο και θέλοντας να ευχαριστήσει τον ηγέτη του θα του ζητήσει να κατεβάσει το παντελόνι του για να του πάρει πίπα! Αυτός, ως μαύρος (για να μην ξεχνάμε και τα στερεότυπα) θα έχει μια γιγαντιαία ψωλή και φυσικά θα μπορέσει να εκσπερματίσει τόσες χιλιάδες φορές, όσοι θα είναι και οι ακόλουθοι του. Μόλις τελέψει και αφού μαζέψουν τα ζουμιά, θα κάνει μια περιοδεία στα νοσοκομεία και θα αγγίξει όλους τους αρρώστους για να τους θεραπεύσει. Την γκρίνια των γιατρών για την απώλεια πελατείας θα την καταπολεμήσει με υποσχέσεις για άμεση συνταξιοδότηση. Παράλληλα θα έχει αναστήσει και τον Έλβις για να διασκεδάζει τον κόσμο με τα αθάνατα τραγούδια του. Αμέσως μετά θα πάρει το αστροξίφος του (τύπου Τζεντάι) και θα πάει να αντιμετωπίσει όλους τους κακούς του κόσμου (από τον Μπιν Λάντεν μέχρι τον Καρατζαφέρη, και από τον Κιμ Γιονγκ Ιλ μέχρι τον Κούγια). Όσο αυτός πολεμάει ο λαός θα φωνάζει «Ωσαννά» και παράλληλα όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες του κόσμου θα συμφωνήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία και θα αποφασίσουν ότι όλος ο κόσμος θα τον αποδεχθεί ως θεό. Μετά το νέο αυτό, όλος ο κόσμος θα κάνει ένα γιγάντιο πάρτυ που θα οδηγήσει σε όργιο. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με συναυλία του Γιώργου Νταλάρα.



Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Ψωνίζω άρα υπάρχω...

Χτυπήστε τους εκεί που πονάνε. Στα φράγκα. Μην αγοράζετε προϊόντα από Ισραηλινές εταιρείες ή από άλλες που τους υποστηρίζουν. Θα τους κλάσουμε τα αρχίδια, δεν θα καταφέρουμε τίποτα γιατί είμαστε λίγοι. Αλλά προσωπικά θα νιώθω μαλάκας αν εμμέσως τους χρηματοδοτώ κιόλας.
Αλλά γενικά, πέρα από το τι γίνεται στο Ισραήλ, μήπως πρέπει να σκεφτούμε λίγο τις καταναλωτικές μας συνήθειες; Μήπως πρέπει να βάλουμε το μποϋκοτάζ στην λίστα με τους τρόπους αντίδρασης;
Άσχετο, αλλά χαριτωμένο. Ποιο είναι το άκρον άωτον την απληστίας; Εβραίος να πουλάει Παλαιστινιακές μαντίλες σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο...



Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Ανθρώπινα δικαιώματα




Το παραπάνω βιντεάκι όπως βλέπετε το πήρα από το www.tvxs.gr. Μετά την πορεία που έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι τα ΜΑΤ κυνήγησαν καμιά 80ρια πιτσιρικάδες που κρύφτηκαν σε μια πολυκατοικία. Κάποιοι από αυτούς ήταν τραυματίες και δεν επέτρεπαν στους γιατρούς να προσεγγίσουν την περιοχή. Τελικά συνέλαβαν κάποια από τα παιδιά μαζί με μια ομάδα δικηγόρων που διαμαρτύρονταν. Αλλά η "μαγική" στιγμή στο παραπάνω βίντεο είναι όταν τα ΜΑΤ τραβάνε και ρίχνουν στον δρόμο μια άμοιρη γιαγιά που απλά βρισκόταν μπροστά τους! Αυτή είναι ο τρομοκράτης! Αυτή θα καταλύσει την δημοκρατία! Ποιος ξέρει τι έκρυβε στον κότσο της η κωλόγρια...
Αλλά για να πω και την δική μου εμπειρία από την πορεία αυτή. Βρέθηκα μαζί με την φίλη μου, στα Προπύλαια το μεσημέρι. Αρχικά δεν είχε πολύ κόσμο, αλλά κατά τις 2 που άρχισε η πορεία μαζεύτηκαν περισσότεροι, χωρίς όμως να μπορούμε να μιλήσουμε για λαοθάλασσα...
Η πορεία κατέβηκε την Πανεπιστημίου, έστριψε αριστερά ανέβηκε την Σταδίου και μέχρι το Σύνταγμα δεν είχε γίνει το παραμικρό. Κάποια συνθήματα, λίγη πλακίτσα για έναν χαλασμένο τηλεβόα, ΟΥΔΕΜΙΑ πέτρα, ΚΑΝΕΝΑΣ βανδαλισμός, απλά κόσμος που διαδήλωνε χωρίς να βλέπει μπάτσους γύρω του. Αλλά αυτά φαντάζομαι πως δεν θα τα δείτε σε κανένα δελτίο.
Με το που φτάσαμε στο Σύνταγμα είδαμε μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται έξω από τη Βουλή, καθώς και μια μικρότερη αποκομμένη μονάδα έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Ο κόσμος αρχικά γιούχαρε την μονάδα αυτή, και κάποιος βρέθηκε να τους πετάξει ένα αυγό ή μία πέτρα, πράγμα που δεν θα είχε γίνει αν δεν βρίσκονταν αυτοί εκεί.
Το ποιος ήταν ο ρόλος τους φάνηκε μερικά δευτερόλεπτα μετά όταν μας πλάκωσαν στα χημικά και στα δακρυγόνα χωρίς ΚΑΜΙΑ αφορμή, με αποτέλεσμα να διαλυθεί μεγάλο μέρος της πορείας, και ο υπογράφοντας να τρέχει να σωθεί. Το πρόσωπο μου έκαιγε, τα μάτια μου έτρεχαν, δεν καταλάβαινα τι έκανα και στο τσακ με απέτρεψαν κάτι περαστικοί από το να χώσω το κεφάλι μου στο συντριβάνι...
Όταν συνήλθα κατέβηκα την Πανεπιστημίου και είδα τα επεισόδια που γίνονταν εκεί, τα οποία έγιναν γιατί τα ΜΑΤ κυνήγησαν την κεφαλή της πορείας που δεν είχε διαλυθεί μετά το ντου στο Σύνταγμα.
Το πως έκανα μάθημα μετά είναι από άλλο ανέκδοτο...
Στο φροντιστήριο επίσης έμαθα για αστυνομικούς που έβριζαν και τρομοκρατούσαν 16χρονα κοριτσάκια που κατευθύνονταν προς την πορεία πριν αυτή καν αρχίσει. Αυτοί είναι άντρες...

Υ.Γ.
Αναζητείται πιστός αναγνώστης να προσευχηθεί για το μέλλον της ΠΡΟΟ. Αυτό είναι το κακό με εμάς τους άπιστους, δεν πιστεύουμε σε θαύματα. Ούτε προσδοκούμε σε ανάσταση νεκρών.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στον σύνδεσμο που θα βρείτε δεξιά με όλα τα παλιά τεύχη μπορείτε να κατεβάσετε το νέο εξηκοστό δεύτερο τεύχος του ΝΙΟΥΣΛΕΤΕ. Γίνονται άπειρα πράγματα γύρω μας και σχολιάζουμε όσα μπορούμε.
Μακάρι μέχρι το επόμενο τεύχος να έχουμε βρει και ευχάριστα νέα για να μπορέσουμε να κάνουμε και τίποτα πιο χιουμοριστικό, αλλά αντιθέτως με βλέπω να γράφω επικήδειο για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.
Για να δούμε τι θα δούμε

Y.Γ. καλύτερα να αποθηκεύσετε το τεύχος στον υπολογιστή σας (με δεξί κλικ στο 62) παρά να το ανοίξετε απευθείας γιατί καμιά φορά κολλάει.

Νέο τεύχος

Στον σύνδεσμο που θα βρείτε δεξιά με όλα τα παλιά τεύχη μπορείτε να κατεβάσετε το νέο εξηκοστό δεύτερο τεύχος του ΝΙΟΥΣΛΕΤΕ. Γίνονται άπειρα πράγματα γύρω μας και σχολιάζουμε όσα μπορούμε.
Μακάρι μέχρι το επόμενο τεύχος να έχουμε βρει και ευχάριστα νέα για να μπορέσουμε να κάνουμε και τίποτα πιο χιουμοριστικό, αλλά αντιθέτως με βλέπω να γράφω επικήδειο για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.
Για να δούμε τι θα δούμε...

Νέο τεύχος

Στον σύνδεσμο που θα βρείτε δεξιά με όλα τα παλιά τεύχη μπορείτε να κατεβάσετε το νέο εξηκοστό δεύτερο τεύχος του ΝΙΟΥΣΛΕΤΕ. Γίνονται άπειρα πράγματα γύρω μας και σχολιάζουμε όσα μπορούμε.
Μακάρι μέχρι το επόμενο τεύχος να έχουμε βρει και ευχάριστα νέα για να μπορέσουμε να κάνουμε και τίποτα πιο χιουμοριστικό, αλλά αντιθέτως με βλέπω να γράφω επικήδειο για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.
Για να δούμε τι θα δούμε