Κυριακή 22 Απριλίου 2007

Ante kali arxi....



Επειδή είμαι ανάποδος, πρώτα θα σας προτείνω μερικά δισκάκια και μετά θα σας εξηγήσω τι παίζει με το μπλογκάκι μου.
Amy Winehouse - Back to Black: Δισκάρα! Φωνάρα! Εύγε στη μαύρη πιτσιρίκα.

Dolores o Riordan- Are You Listening: Φρέσκο άλμπουμ, θυμίζει Cranberries (καλό αυτό), και μάλλον θα μας πείσει να πάμε το καλοκαιράκι να την δούμε στην συναυλία της.

Arcade Fire - Neon Bible: Απλά οι Arcade Fire είναι για μένα αυτή τη στιγμή το καλύτερο συγκρότημα (στον ευρύτερο τομέα της ροκ-ποπ σκηνής). Και σε αυτό το δίσκο γίνεται της πόρνης από όργανα. Μπράβο στα παιδιά, που κατάφεραν να βγάλουν δεύτερο καλό δίσκο σερί. Μακάρι να τους βλέπαμε ζωντανά, αλλά δυστυχώς...

Χαίρουτεεεεεεε. Τι κάνουτεεεεε;
Γεια σας φίλτατοι και φίλτατες. Κάποιοι με κράξατε που σταμάτησα να στέλνω ΝΙΟΥΣΛΕΤΕ, κάποιοι χαρήκατε που σταμάτησα να σας ενοχλώ, κάποιοι νομίσατε πως με απήγαγαν εξωγήινοι και με έκαναν φρικασέ...αλλά επανήλθα!
Δεν επανήλθα δριμύτερος. Μη περιμένετε νέο τεύχος (με την παλιά μορφή), μέχρι να φύγει ο Μάιος, διότι δεν μου βγαίνει ούτε από πλευράς χρόνου, αλλά κυρίως ούτε από πλευράς διάθεσης να φτιάξω καινούργιο, της ίδιας ποιότητας (!!!!!!!!!!!!!!!), με τα παλιά.
Γι' αυτό που και που, θα σας λέω μερικές κουβεντούλες από αυτή τη σελιδούλα, και μόλις χαλαρώσουν τα πράγματα, θα φτιάξω και κάτι καλύτερο.

Περιμένω πως και πως να έρθει το Σάββατο (28-4) να πάω να δώ Θανάση Παπακωνσταντίνου και Night on Earth στο Gagarin. Όσοι θέτε, ξέρετε που θα μας βρείτε.

Καλό τέτοιο προς το παρόν, και μη περιμένετε ειδοποίηση, στη σελίδα θα μπαίνουν μικρά θεματάκια αρκετά συχνά.


1 σχόλιο:

Constantinos Yanniris είπε...

prwta mas e8izeis sta niouslette kai meta mas mas ta koveis...xalia, h zwh einai mayrh xwris niouslette......