Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

Μια ωραία ατμόσφαιρα

Έχει νύστα. Ακούω Tori Amos και σκέφτομαι πως ενώ ακόμα δεν έχει πάει 12 νιώθω πτώμα. Δεν γκρινιάζω. Επιλογή μου είναι. Χρειάζομαι φράγκα. Τα νοίκια είναι ακριβά.
Δεν θα σας πρήξω. Απλά για να σας φτιάξει το κέφι θα σας παραθέσω κάποια αποσπάσματα από το βιβλίο "Περίεργοι Θάνατοι" των εκδόσεων Δίαυλος, που απλά είναι μια συλλογή από παράξενους θανάτους (και όχι περίεργους, διότι οι θάνατοι δεν γυρνάνε από εδώ και από εκεί κάνοντας ερωτήσεις).
Παραθέτω απόσπασμα: "ένας άντρας που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο τον Ιούλιο του 1979 γλίτωσε χωρίς γρατζουνιά. Κάποιος περαστικός του έβαλε την ιδέα να ξαναξαπλώσει μπροστά στο αυτοκίνητο και να προσποιηθεί τον πληγωμένο, για να πάρει λεφτά από την ασφάλεια. Ο άντρας έπεσε και πάλι στο δρόμο, αλλά το αυτοκίνητο κύλησε προς τα μπροστά και τον σκότωσε..."
Και μια και άρχισα με τις αντιγραφές, ας βάλω και μία από την αγαπημένη μου συντροφιά κατά τη διάρκεια της αφόδευσης. Το σαβουάρ βίβρ φυσικά... (να το δοκιμάσετε, δυο σελίδες του ρυθμίζουν την εντερική λειτουργία τέλεια)
Το κομμάτι είναι για το πως πρέπει να φερόμαστε στους γείτονες.
"... Φυσικά, δεν τους αρέσει η "τζαζ". Τότε να αποφεύγετε ευγενικά αυτού του είδους τη μουσική και να βάλετε ένα δίσκο που θα τους θυμίσει παλιά ρομαντικά τραγούδια ή λίγη κλασική μουσική που θα τους προξενήσει ευχαρίστηση..."
Συμπληρώνω πως δεν πρέπει να μπερδευτείτε και να βάλετε νέα ρομαντικά τραγούδια ή κλασική μουσική που δεν προκαλεί ευχαρίστηση... Επίσης θα πρέπει να κάψετε όλους τους τζαζ δίσκους σας και να πείτε 4 φορές το Πάτερ Ημών κάνοντας κωλοτούμπες και τρώγοντας φιστίκι αράπικο.
Αρκετά με τις μαλακίες. Θα πιω το λικεράκι μου, θα προσπαθήσω να διαβάσω λίγο και θα σας καληνυχτίσω με την φράση:
Υπάρχει μια θεωρία που λέει πως αν ποτέ κάποιος άντρας κατανοήσει τον τρόπο σκέψης μιας γυναικας, θα εξαφανιστεί το είδος τους και θα αντικατασταθεί από κάτι ακόμα πιο δυσκολονόητο και παράξενο. Υπάρχει και μια θεωρία που λέει πως αυτό έχει ήδη συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: