Τρίτη 24 Απριλίου 2007

Μαλακιούλες

Διεθνές περιοδικό μαλακολογίας. Όχι το περιοδικό δεν μελετά την συμπεριφορά πολλών συνανθρώπων μας, αλλά τα μαλάκια. Πάντως από περιέργεια μπήκα στη σελίδα του περιοδικού και έψαχνα ελληνικά ονόματα στους κριτές των άρθρων, αλλά δεν βρήκα. Πλάκα θα είχε πάντως...

Μια και αναφερθήκαμε σε μαλακίες, να σας περιγράψω ένα τρακάρισμα που είδα ζωντανά χτες όπως πήγαινα σπίτι μου με το λεωφορείο. Κάτι έγινε μεταξύ του λεωφορείου και ενός άλλου μικρού φορτηγού (έκλεισε ο ένας τον άλλον αλλά δεν πρόσεξα ποιος έφταιγε). Το θέμα είναι πως ο τύπος με το φορτηγάκι θεώρησε σωστό, να σταματήσει στην αριστερή λωρίδα της Πέτρου Ράλλη, δίπλα από το λεωφορείο που είχε κάνει στάση, για να βρίσει τον οδηγό. Και πίσω από το απότομα σταματημένο φορτηγάκι, ερχόταν φουλαριστό ένα άλλο αυτοκίνητο, που όπως καταλαβαίνετε έσκασε πάνω στο φορτηγάκι. Παρακάτω δεν είδα γιατί το λεωφορείο έφυγε.
Πάντως είναι πολύ κοινό τον τελευταίο καιρο, οποιοσδήποτε σταματά οπουδήποτε. Κάποτε πήγαιναν στην άκρη του δρόμου και έβαζαν αλάρμ, τώρα σταματάνε στη μέση! Ό,τι γουστάρει ο καθένας. Εύγε τους.

Το ακούσατε πως στο Αγγλία κάπου έβαλαν ομιλούσες κάμερες; Δηλαδή υπάρχουν μπάτσοι που οι δουλειά τους είναι να βλέπουν όλη την ημέρα μια οθόνη και να κράζουν όποιον κάνει μαλακιούλα. Φαντάζεστε να φέρουν τέτοιες εδώ, και να βάλουν στη θέση του κράχτη κάποιον κάφρο; (που το πιο πιθανό είναι αυτό δηλαδή...).
"Που παρκάρεις εκεί ρε!", "Άσε τον κώλο της κοπέλας, τσογλάνι", "Άντε κουρέψου ρε βρωμιάρη!"... Εδώ τώρα στα λένε φάτσα κάρτα χωρίς να ντρέπονται, φανταστείτε να υπάρχει και η ανωνυμία του μικροφώνου...

Και κλείνω, με ένα σύνθημα που κάποιος είδε σε τοίχο και το έμαθα και εγώ...

ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ... ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ


5 σχόλια:

trotos είπε...

ore to eftia3es?

trotos είπε...

axa to eftia3es ok to diko moy einai...
http://somedayitwouldbe.blogspot.com/
exw ftiaksei kai lista me friends...akoma den einai telikh morfh

eimai o hulk

trotos είπε...

oxoxo. la8os. to swsto site einai...

http://somedayitwillbe.blogspot.com/

Mixalis είπε...

Ante kali arxi Giwrgare! To perimename oti 8a to kaneis kapoia stigmi, alla kai to periodiko to 8eloume akoma!

Xronia polla kai gia tin giorti sou (ligo ka8isterimena bebaia).

Mixalis einai apo to Tex-ass

Sardonian είπε...

Καλώς ήρθες, μεγάλε