Τετάρτη 25 Απριλίου 2007

Παπάγια...

Η παπάγια. Πριν...και μετά...Μην απορείτε που το νέο μας φετίχ είναι οι αποξηραμένες παπάγιες. Το ξέρετε πως γουστάρουμε τις πάσης φύσεως παπαριές...

Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για τα πρώτα θετικά μυνήματα που έχει λάβει η φρέσκια μορφή του ΝΙΟΥΣΛΕΤΕ. Και επειδή μας κάνατε παράπονα (δίκιο είχες trote, πήγε κόσμος να αφήσει σχόλια και δεν το έκανε επειδή δεν είχα κάνει τις σωστές ρυθμίσεις), σας λέμε πως πλέον μπορείτε ελεύθερα να μας σχολιάζετε.

Και μια και μιλάμε για παπάγιες, και παπαριές, ας σχολιάσω την πράγματι εντυπωσιακή αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα από την κυβέρνηση και από την κοινωνία γενικότερα. Πραγματικά ένοιωσα δεός με την μεγαλειώδη λύση που δρομολογήθηκε. Τα γήπεδα θα εφοδιαστούν με νέες κάμερες. Και αυτά που ήδη είχαν; Αυτές που πληρώσαμε στα φρέσκα γηπεδάκια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες; Αυτές θα αντικατασταθούν, γιατί πάλιωσαν... Δεν κάνουν καλό ζουμ... Πλήρωνε εσύ...
Καλά θα μου πείτε κάποιοι, δεν πρέπει να υπάρχουν κάμερες στα γήπεδα; Μα αν θέλει ο άλλος να πλακωθεί, θα πάει να το κάνει αλλού. Όπως μου έλεγαν με περηφάνια σήμερα μαθητές μου για το τι έγινε το πρωί μπροστά από το Κρατικό Νοσοκομείο στη γειτονιά μου την Νίκαια. Είχαν δώσει ραντεβού Αιγαλεώτες με Προοδευτικάνους (Κορυδαλλιώτες δηλαδή) και πλακώθηκαν στις μάπες, έτσι για εκτόνωση. Και το ραντεβού κλείστηκε απλά, με ένα sms. "Αν δεν είστε κότες, ελάτε να πλακωθούμε έξω από το Κρατικό..."
(παρεπιπτόντως, οι Προοδευτικάνοι κέρδισαν στο ξύλο...)

Πάμε στα ευχάριστα τώρα... Ανακοινώθηκε φρέσκο φεστιβάλ, στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ, που την 18-7 θα υποδεχθεί τους Tori Amos, Air και James. Φίνα..... Να δούμε πόσο θα πάει η λυπητερή, αν και με βλέπω να τα σκάω όσα και να είναι. Η μαλακία είνάι πως μάλλον την ίδια μέρα παίζει και η Nora Jones στο Ηρώδειο και θα τη χάσω.

Μόλις μου ήρθε ένα e-mail με την είδηση πως οι μπράβοι του Νικολούζου ιδιοκτήτη του μπαρ "Γαλάζιο", πλάκωσαν στις μάπες τους δύο αντιδήμαρχους του Δήμου Ελληνικού, επειδή κάλεσαν την πολεοδομία για παράνομες εργασίες στον χώρο του μαγαζιού. Την ίδια ώρα ο Χριστόδουλος ζητά να ανανεωθεί η άδεια για το μαγαζί "Ακρωτήρι" που βρίσκεται πάνω στην θάλασσα, μέχρι το 2012 παρόλο που με προεδρικό διάταγμα έπρεπε ήδη να έχει κλείσει. Δεν είναι πως γουστάρει να πηγαίνει εκεί τα βράδια, αλλά είναι τα 27 χιλιάρικα (σε ευρά ε...) που παίρνει η εκκλησία κάθε μήνα για νοίκι, επειδή είναι σε έκταση της. Από Φάληρο, μέχρι Βάρκιζα, πόσος χώρος είναι ελεύθερος για τον κόσμο; Ρε, για καλό τα κάνουν όλα αυτά! Δεν θέλουν να υπάρχουν ελεύθεροι χώροι σε όλη την περιοχή αυτή, επειδή η θάλασσα έχει κωλοβακτηρίδια! Μας σκέφτονται.

Και για κλείσιμο, το απαραίτητο μύνημα από τοίχο

Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΣΚΑΤΑ

5 σχόλια:

dimitra είπε...

Euge loipon gia tin metexelixi tou NIOUSLETE!Kai emena tha mou leipsei alla i alitheia einai pos den tha mporouses na meineis esi piso otan kathe xenitemenos kai peinasmenos exei kai apo ena blog!

Filia kai kali sinexeia!
Dimitra

Ανώνυμος είπε...

Dimitra diakrinw mia eirwnia gia tous xenitemenous?To peinasmenous den to pianw......Ena megalo kalo tetoio ston Giwrgo Lazaridi gia th nea hlektronikh poreia tou.
Kai exw na dhlwsw poso MALAKAS htan o Kwlokotronhs (kai h parea tou)pou apeleftherwsan th geloiothta pou legetai ELLHNAS

Ανώνυμος είπε...

Otan den koitas olo to 8ema thn patas.Giafto pairnw pisw ta ths Dimitras.Zhtw tapeina syggnwmh.......

Christoforos είπε...

Αντε ρε καλη αρχη!
Εγω νομιζω αυτο ειναι ακλυτερο απο το νιουσλετε! Εχεις απλως ενα λινκ και τα βλεπεις ολα ενω αν θες να ψαξεις κατι στα τευχη τρεχα γυρευε.

Ευχαριστω και για το bookmarking καποια στιγμη πρεπει να γραψω κι εγω κατι αλλα για την ωρα δουλειαααααα με φουντα!

Constantinos Yanniris είπε...

Sthn arxh epa8a sok me thn allagh morfhs tou niouslette!
Omws telika, to keimeno metraei, kai oi le3eis toy filoy Giwrgoy einai panta aixmhres kai vriskoun to stoxo toys.
Kalh arxh!
1 akoma 3enitemenos.