Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Βρέχει με βροχή

Χαίρουτε και γεια σας. Αρχικά θα ήθελα να σας θυμίσω πως έρχεται καλοκαίρι σιγά σιγά. Άρα θα πάτε σε καμιά παραλία, σε κάνα κάμπινγκ, κάπου με φύση γενικά. Και όπου έχει φύση έχει έντομα, και πολλές φορές τα έντομα είναι ενοχλητικά, και γκρινιάζετε γι’ αυτά. Αλλά δεν σας βλέπω να ψηφίζετε για το ποιο έντομο σας σπάει τα νεύρα πιότερο… Γι’ αυτό που θα βγει πρώτο, θα σας πω καταπληκτικούς τρόπους αντιμετώπισης του.

Κάποιοι θα σκέφτεστε, πάει το έχασε και το λίγο που είχε αυτός και ασχολείται με τα μαμούνια. Με τι θέλετε να ασχοληθώ; Με την κυβέρνηση, με την οικονομία, ή με το μαύρο μας το χάλι; Το ρίχνω στην τρελή για να μην φλιπάρω εντελώς.

Έφτιαξα και το link για τα παλιά τεύχη του ΝΙΟΥΣΛΕΤΕ και μπορείτε να τα κατεβάζετε εύκολα πλέον.

Και μια και πήρα φόρα, ας σχολιάσω και μερικά από τα πραγματούδια που γίνονται γύρω μας. Αρχίζω από τα πραγματικά σοβαρά. Μήπως θα πρέπει κάποιος να ελέγχει τους ψυχασθενείς που βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε τις πίπες τους; Εδώ θα μου πείτε, δεν ελέγχουν τους ψυχασθενείς που οπλοφορούν, θα ελέγξουν τους τηλεπαπάρες; Βγήκε π.χ. η Έφη Θώδη στην τηλεόραση και είπε πως είχε θεία φώτιση και απέκτησε την δύναμη να θεραπεύει τον καρκίνο. Δεν αποκλείεται. Φαντάζομαι θα τραγουδούσε σε έναν καρκινοπαθή που δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, και ξύπνησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης μέσα του και αυτόθεραπεύτηκε για να μπορέσει να σηκωθεί και να φύγει μακριά από την ηχορύπανση.

«Αν δεις καράβι στο βουνό, μουνί θα το ‘χει σύρει», λέει η σοφή παροιμία που αποδεικνύεται για πολλοστή φορά στην περίπτωση του 36χρονου Αυστριακού Ahmed Boyer. Η μέλλουσα γυναίκα του ήθελε νυφικό Chanel, αυτοκίνητο Ferrari και ταξίδι του μέλιτος στην Καραϊβική και αυτός για να της κάνει το χατίρι άρχισε τις ληστείες. Μάζεψε 335000 ευρά από 4 τράπεζες, αλλά τελικά τον έπιασαν. Κατά βάθος φαντάζομαι πως χάρηκε ο τύπος που τον έπιασαν, βρήκε την ησυχία του…

Την Τετάρτη έχουμε παρελάσεις, και ως συνήθως κάποιος πιτσιρικάς μετανάστης είναι ο καλύτερος μαθητής στο σχολείο του, και κάποιοι κάφροι δεν θέλουν να σηκώσει την σημαία. Ο μαθητής λέγεται Τζενίνο Ντοσάρι και πάει σχολείο στις Καλύβες Χαλκιδικής. Δεν χρειάζεται σχόλιο εδώ. Έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια συνεχώς.

Σύμφωνα με την WWF μετά τις ΗΠΑ η χώρα μας έρχεται πρώτη σε κατανάλωση νερού ανά κάτοικο. Φυσικά και χρειαζόμαστε πολύ νερό, για να πάνε κάτω: α) τα φαρμάκια, β) τα ληγμένα ναρκωτικά που παίρνουμε, γ) τα α και β συγχρόνως.

Στις ΗΠΑ η εντεκάχρονη Κάρα Νιούμαν είχε διαβήτη, αλλά οι γονείς της δεν ήθελαν να την πάνε σε γιατρό γιατί πίστευαν πως με την προσευχή θα γίνει καλά. Η μικρή πέθανε, όπως και άλλα 300 παιδιά τα τελευταία 25 χρόνια στην ίδια χώρα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Αυτοί είναι πιστοί. Γιατί πράγματι πιστεύουν πως δεν είναι βλάκες.

Αυτά τα λίγα για σήμερα. Καλό τέτοιο σε όλους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.