Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Κώνωπας ο ασεβής


  • Κάποια κουνούπια το έχουν παρακάνει με το θράσος τους. Σε λίγο καιρό θα θέλουν και να μας πηδήξουν (όπως βλέπετε και στην φωτό παραπάνω). Δεν σέβονται τίποτα, ούτε τον ύπνο του κόσμου, ούτε τη δουλειά όλων αυτών των ανθρώπων που παράγουν τα διάφορα εντομοαπωθητικά σκευάσματα. Αν κύριε κουνούπη-μαγκάιβερ μπαίνεις σε κλειστό δωμάτιο που καιγόταν η κλασική παστίλια, και γαζώνεις άνθρωπο που έχει πασαλειφτεί με προκούνουπ (πριν το κουνούπι) ματζούνι με αιθέρια έλαια που διώχνει τους πάντες γύρω του από τη βρώμα, και τον βάζεις να ψάχνει μέσα στην μαύρη νύχτα για άφτερκουνουπ (μετά το κουνούπι) για να μπορέσει να ξανακοιμηθεί, σου αξίζει να δεις τα άντερα σου μαζί με το αίμα που ρούφηξες σε τοιχογραφία.
  • Όταν είδα αυτό το βιντεάκι με την απίστευτη γκάφα που κάνει ο κουμπάρος κατά τη διάρκεια ενός γάμου, θυμήθηκα αυτή την είδηση που είχα διαβάσει λίγο καιρό πριν. Στο Βόλο κατά τη διάρκεια ενός γάμου πέθανε ο παπάς, αλλά ο γάμος έγινε κανονικά με αναπληρωματικό που ήρθε λίγες ώρες μετά. Ρε παιδιά, εντάξει είχατε κάνει τόσες ετοιμασίες, αλλά δεν σκεφτήκατε ότι παίζει αυτό να ήταν ένα μήνυμα από τον ύψιστο; Αλλά μάλλον ούτε αυτός δεν θα ήθελε να τα βάλει με τη νύφη αν αναβαλλόταν ο γάμος τελικά.
  • Παρά την κάψα του καλοκαιριού με γοργούς ρυθμούς προχωράνε τα σχέδια για την αξιοποίηση της περιουσίας της χώρας. Γι' αυτό και η κυβέρνηση στελεχώνεται με νέα άτομα εξειδικευμένα στον τομέα αυτό, και με αποδεδειγμένη προϋπηρεσία. Ας καλωσορίσουμε λοιπόν, το ζευγάρι Ρουμάνων, αγνώστων λοιπών στοιχείων που νοίκιασαν τις δύο κόρες τους σε πορνόγερο για 40 ευρά. Για λεπτομέρειες, πατήστε εδώ.
  • Κοιτάξτε χαρά τα παιδιά στην φωτογραφία από πάνω. Δεν θέλω να πάρω θέση για όλα αυτά τα επιλεκτικά χρεοκοπημένα οικονομικά νέα που μαθαίνω. Το έχω δηλώσει εξάλλου, πως εγώ αυτά τα παράξενα οικονομοτέτοια δεν τα καταλαβαίνω. Απλά μου φαίνεται παράξενο να βλέπεις τους από πάνω τόσο χαρούμενος όταν στους δίπλα μου ακούω ειδήσεις όπως το ότι σε νοσοκομεία κλείνουν τον κλιματισμό στα εργαστήρια για οικονομία, ότι στο υπουργείο πολιτισμού (και φαντάζομαι και σε άλλες υπηρεσίες) ζητούν από τους υπαλλήλους να πληρώσουν από την τσέπη τους το μελάνι για τους εκτυπωτές των γραφείων, ότι σε κάποιες σχολές ζητήθηκε από τα παιδιά να φέρουν κόλλες αναφοράς από το σπίτι τους για να γράψουν εξετάσεις, ότι το τύπωμα των σχολικών βιβλίων έχει καθυστερήσει τόσο που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προλάβουμε τον Σεπτέμβρη να αρχίσουμε μαθήματα με βιβλία, ότι κάθε φορά που θα πάω στο ταχυδρομείο της γειτονιάς θα ακούσω κάποιον να βρίζει τις υπαλλήλους επειδή αυτές φταίνε που έχουν να αντιμετωπίσουν μια τεράστια ουρά από ανυπόμονους νευρόσπαστους πελάτες κτλ. Μακάρι τα χαμόγελα τους να γίνουν κάποια στιγμή μεταδοτικά...
  • Όσοι θέλετε να δείτε τον τελικό του Copa America την Κυριακή στις 10 το βράδυ, πατήστε εδώ . Vamos Uruguay! 
  • Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της Προοδευτικής με τιμές που αρχίζουν από 50 ευρώ μόνο. Για πληροφορίες πατήστε εδώ.

2 σχόλια:

Donmitsos είπε...

Ο κουμπάρος μπέρδεψε τον γάμο με βαφτίσια!!!!!!! Αλλά όπως και να έχει πάλι κουμπάρος τους θα είναι....

SFILTROS είπε...

Μπορεί να έχουν και εκεί το έθιμο που έχετε εσείς να βαράτε τον κουμπάρο, και να ζαλίστηκε ο άνθρωπος. Αλλά φαντάζομαι πως δεν το γλίτωσε το ξύλο ο άμοιρος...